Консултации при закупуване на семена

Как да изберете и засадите идеалните зеленчукови семена

Когато засаждате семена, трябва да обърнете внимание на съвместимостта на растителните култури. И така, картофите растат добре с царевица, боб, чесън, боб, лук и патладжан. Но близостта до домати и краставици е противопоказана за този зеленчук. Доматът е съвместим с босилек, магданоз, маруля, моркови, царевица и лук, но не е „приятелски“ с краставици, картофи, ряпа и грах. Искате ли да знаете повече? Оставете заявка на сайта или се обадете на +359889779770

Нашите консултанти ще ви помогнат:

Културна съвместимост
Избор
Жизнен цикъл
Метод на отглеждане
Период на зреене
Максимален добив
Третиране на семена
Опрашване
Сеитба за разсад / сеитба в земята

За нас

Ние сме екип, който с гордост ви предлага широка гама от висококачествени семена за вашата градина. Нашата цел е да ви помогнем да създадете зелен рай около вас, било то красива цъфтяща градина, буйна зеленчукова градина или уютен кът на вашия балкон. За целта предоставяме пълна консултация по въпроси, които представляват интерес.

Нашият екип се състои от опитни професионалисти, които винаги са готови да споделят своите знания и съвети за отглеждане на растения. Ние вярваме, че знанието е сила и се стремим да предоставим на нашите клиенти цялата информация, от която се нуждаят, за да могат успешно да работят в градината.

Искате ли да знаете повече? Оставете заявка на сайта или се обадете на +359889779770

Свържете се с нас