Общ

В prinaria.com („Уебсайтът“) се стремим да направим нашите услуги достъпни за всички хора. За да постигнем това, ние инвестирахме важни ресурси в нашия уебсайт, за да гарантираме, че е достъпен за хора с увреждания. Ние наистина вярваме, че усилията за достъпност на уебсайта са жизненоважни, за да се гарантира, че всички потребители заслужават правото на независимост, равенство и лекота на използване.

Наличност на уебсайта

Уебсайтът беше сканиран с помощта на инструмента за проверка на достъпността checker.org, за да се гарантира съответствие с Указанията за достъпност на уеб съдържанието (WCAG 2.1). След одита уебсайтът продължава да подобрява своите стандарти за достъпност [моля, добавете следното изречение, само ако използвате приспособлението] и сега използва приспособлението за уеб достъпност, софтуер, който позволява на потребителите с увреждания да имат равен достъп до уебсайта на уебсайта.

Отказ от отговорност

На уебсайта се стремим непрекъснато да актуализираме и подобряваме достъпността на сайта и услугите. Вярваме, че предоставянето на достъп на всички потребители е наша отговорност и взаимно морално задължение.

Тъй като се стремим непрекъснато да коригираме и подобряваме проблемите с достъпността на този сайт, ние също се ангажираме редовно да сканираме уебсайта с помощта на скенер за достъпност.

Нашата цел е да идентифицираме и премахнем всякакви бариери за достъпност на нашия сайт. Въпреки че се стремим да гарантираме, че всички страници и съдържание на уебсайта са напълно достъпни, възможно е част от съдържанието на уебсайта все още да не е напълно адаптирано, за да отговаря на най-строгите стандарти за достъпност. Поради тази причина ние сме тук за вас